Ga naar de inhoud

Wij kopen jonge campers in

Camper verkopen? Camper Talsma koopt uw camper in

Uw camper verkopen?

U heeft besloten om uw camper te verkopen, en u wilt er iemand anders blij mee maken. Camper Talsma is altijd op zoek naar jong gebruikte campers. Wij komen de camper bij u ophalen, en bieden altijd een uitstekende prijs.

Hoe dit werkt?

U vult onderstaand formulier in.
Wij krijgen dit formulier binnen, en gaan met deze gegevens kijken of uw camper binnen Camper Talsma past. Het is voor ons van belang om zoveel mogelijk over de camper te weten. Zo kunnen wij een zo goed mogelijk beeld er van krijgen. Vervolgens nemen wij contact met u op. Tijdens dit contact kunnen wij nog wat aanvullende vragen over de camper hebben.

Indien de camper geschikt is voor Camper Talsma, krijgt u van ons een bieding. Gaat u akkoord met dat bod? Dan komt Camper Talsma naar u toe. Na controle van de camper, krijgt u het afgesproken bedrag overgemaakt. Vervolgens vrijwaren wij de camper en nemen we deze mee.

Vul vandaag nog het formulier in!

Informatieformulier voor gegevens van uw camper

Vul de gegevens van uw camper in

B.v Bürstner, Dethleffs, Knaus …….
B.v Fiat, Citroën, Ford …..
B.v. Knaus Vansation VAN TI 650 MEG 160pk
Benoem b.v. zaken als Airco, Tv, enz …
Klik op bestand kiezen, en selecteer uw foto’s om te versturen

Uw gegevens

Het verkopen van uw eigen camper kan een lastige opdracht zijn. Zo zult u d.m.v. adverteren bekend moeten maken dat uw camper te koop staat. Ook kunt u mensen aan de deur verwachten die uw camper willen kopen. Camper Talsma maakt het verkopen van uw camper gemakkelijk, en zonder gedoe. Camper Talsma koopt uw camper of kampeerwagen graag. Geen zin en tijd uw camper te verkopen?

× Whatsapp